Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Market Chicago
Foto: Jack X. LiTime Out Market Chicago

El Time Out Market de Chicago acaba de reobrir!

Obrim de bat a bat les portes dels nostres mercats gastronòmics arreu del món

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A mesura que el món reobre, així ho fan també els Time Out Markets d'arreu del món. Després de les recents reobertures de Miami, Dubai, Boston, Lisboa i Nova York, Time Out Market Chicago torna aquest dijous 17 de juny.

Situat entre els aclamats restaurants del mercat de Fulton, el nostre mercat impressiona: tres plantes de 50.000 m2 amb un ampli pati al carrer i un bar al terrat amb vistes panoràmiques de la ciutat. A l’interior hi trobareu alguns dels millors talents culinaris de Chicago, tots seleccionats pel nostre equip editorial. I ep, si aquest estiu feu un viatge a Chicago –la gran ciutat d'Estats Units d'abast més humà– l'heu de visitar peti qui peti. 

Si passeu per allà, podreu gaudir de les pastes i cafè de Bittersweet, la pasta tradicional de Pisolino i la barbacoa artesana de Soul & Smoke. També estem orgullosos de donar la benvinguda a la taverna pizzera Candlelite i al pollastre fregit cruixent de Cleo’s Southern Kitchen. A més, Mini Mott torna amb delicioses hamburgueses, a Arami hi ha una disbauxa de sushi i a Urbanbelly us hi omplireu la panxa de 'dumplings' dels bons. I si voleu quelcom dolç, a Shawn Michelle hi trobareu gelats creatius.

En les setmanes vinents, encara hi haurà més opcions disponibles, inclosa la fusió colombiana d'alta volada de Polombia (que obre el 24 de juny), així els bols de Bill Kim Ramen Bar –a partir de l'1 de juliol– i els  boníssims bombons de Bad Bach Chocolate.

Per fer baixar tots aquests deliciosos menjars, tenim tres bars molt seriosos que serveixen còctels artesans, cervesa, vi i begudes sense alcohol. Ens fa especial il·lusió donar a conèixer la nostra carta de còctels de temporada, plena de sabors estiuencs. Com l'Evil Dojo, una beguda fosca feta amb rom de pinya, vodka de gra de pebre CH, licor de gingebre, carbó actiu i llimonada de yuzu.

Un cop hàgiu tingut l'oportunitat de menjar i beure dins del mercat (o en una taula de pícnic al pati), quedeu-vos una estoneta: si és cap de setmana, gaudireu amb una tria de bandes en directe amb el bo i millor de l'escena local de Chicago (i ja sabeu que dir bons músics de Chicago és dir molt). Trobareu el Time Out Market de Chicago al 916 de Fulton Market.

NO T'HO PERDIS: Les millors hamburgueses de Barcelona  

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat