Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Market Lisboa
Photograph: Courtesy Time Out Market

El Time Out Market de Lisboa obre de nou!

El primer mercat gastronòmic curat per un equip editorial torna amb més força que mai

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L'1 de juny ha estat el dia escollit. Time Out Market Lisboa, el mercat amb què tot va començar fa set anys, reobre portes, encén els fogons i dona la benvinguda els comensals famolencs per gaudir del millor de la ciutat sota un mateix sostre. I no podríem estar més emocionats.

És un moment especial per a tots els que formem part de Time Out perquè Lisboa és on comença la història dels Time Out Market. Va ser el primer de la seva espècie, que va portar la curació editorial experta a un mercat viu i dinàmic. Durant els últims sis anys, aquest somni ha aplanat el camí perquè més Time Out Market obrin a MiamiNova YorkBoston, Mont-realChicago i Dubai. I això no ha fet més que començar.

Amb la reobertura de Time Out Market Lisboa recordem que aquesta gran idea és molt més que un mercat de menjar. A més de 25 restaurants, 6 quioscs, set bars i quatre botigues, l'espai acull una escola de cuina, un espai de 'coworking' i una vibrant programació d'esdeveniments en viu.

Time Out Market Lisboa
Photograph: Courtesy Time Out Market

Però tornem al menjar. Podries passar dies al Time Out Market de Lisboa i així i tot no podries tastar-ho tot. Alguns dels xefs més brillants de la ciutat cuinen les seves especialitats, des de 'linguini' amb gambes i una hamburguesa de llagosta fins tacs de sushi i gelat artesà. (També pots començar a planificar la teva segona i tercera visita tan aviat com surtis per la porta).

La setmana d'obertura del Time Out Market Lisboa serà una celebració en més d'un sentit. El mercat acollirà una variada programació de música en viu, tallers interactius i projeccions, tot gratis. I després d'un any d'estar tancats a casa, un sopar i un espectacle sonen francament bé.

Estàs a punt per a una experiència gastronòmica com mai havies vist? Et guardem una taula al Time Out Market (quan vagis a Lisboa).

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de menjars icònics

    Últimes notícies

      Publicitat