Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Market
Time Out Market

El Time Out Market de Miami ja ha tornat a obrir portes!

Després de mesos tancats per la pandèmia, per fi es pot tornar a gaudir dels millors restaurants de Miami sota un mateix sostre

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Feia temps que volíem donar-vos aquesta notícia, i és que per fi els nostres mercats gastronòmics repartits per tot el món comencen a obrir després de mesos tancats per les restriccions de la pandèmia.

El primer d'enguany ha estat el Time Out Market de Miami, que des d'aquest 18 de març torna a reunir els millors xefs i restaurants de la ciutat sota un mateix sostre. Els afortunats que s'hi puguin acostar trobaran els llocs de sempre, des del peruà 33 Kitchen fins a la pizzeria Peace Peu, i també deliciosos racons per a les postres com Azucar o Bachour. I també podran gaudir de nous espais gastronòmics per a llepar-se els dits, com La Santa Taqueria i els seus exquisits tacs o les sucoses hamburgueses de S&D Burger.

Per celebrar aquest gran moment, durant tot el cap de setmana hi haurà una infinitat d'activitats, des de 'brunch' i 'happy hour' fins a actuacions de DJ, 'performances' sorpreses i molt més! Per descomptat, tothom haurà de portar màscareta, mantenir la distància de seguretat i aprofitar l'aplicació del Time Out Market per demanar el menjar sense contacte.

Benvinguts de nou!

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número del març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat