Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time to Eat Fest
Time to Eat Fest

El Time To Eat Fest 2023 és un festival 100% sostenible

A més de portar el millor producte de proximitat, el festival tanca el cercle ambiental en tots els aspectes

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Sabem en quin món vivim. És per això que el Time To Eat Fest 2023 no s'ha limitat a portar-vos 21 dels millors xefs de Barcelona i el millor producte de proximitat. A més, vehicula tota aquesta experiència gastronòmica a través d'un festival 100% sostenible en tots els aspectes.

1. Per començar, hi haurà contenidors de reciclatge en tot el recinte de l'Antiga Damm. Però això, acceptem-ho, és un mínim comú denominador que hauríem de reclamar a tot arreu. 

2. Tota la vaixella i coberteria és compostable. Això significa que després de menjar, la tires al contenidor de l'orgànic i te n'oblides. 

3. Tots els gots de cervesa i refrescos són ecològics, sostenibles i reutilitzables. És de sentit comú: els gots reutilitzables eviten el 80% de les deixalles generades en un esdeveniment. 

4. Tot el mobiliari que es farà servir durant el festival és reutilitzat i reutilitzable. No hi haurà res que es llenci després de l'esdeveniment. Del Time to Eat, com del porc, s'aprofita tot! 

NO T'HO PERDIS: Tots els xefs del Time To Eat Fest

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat