Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El TNC busca joves d'entre 15 i 18 anys!

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

A primers de desembre, el TNC estrenarà l'obra 'Youth#4', una peça dirigida per Didier Ruiz que pretén mostrar l'estat de la nostra joventut, en la línia del que faran la setmana que ve al Mercat de les Flors Ana Borralho i Joao Galante a 'Trigger of happiness'. Per això, al teatre de les Glòries busquen joves. Nois i noies d'entre 15 i 18 anys que formaran part d'un espectacle que "va més enllà de l’experiència teatral". "És la nuesa emocional d’uns joves expressant els seus somnis, desitjos, aspiracions... les seves idees sobre l’amor ... i la mort", diuen des del teatre.

Fins al 7 d'octubre, tots els xavals que estiguin cursant estudis en un centre de Barcelona o l'àrea metropolitana i, a més, estiguin donats d'alta al programa CaixaEscena com a membre d'un dels grups registrats podran participar de la convocatòria. Els nois i les noies seran escollits "en base a la motivació, disponibilitat i implicació", avaluats a partir d’una entrevista individual amb l’equip artístic de La compagnie des Hommes.

Amb 'Youth#4', el TNC busca apropar la  seva programació al públic jove i alhora donar visibilitat i reconeixement a les pràctiques teatrals que es realitzen en l'àmbit educatiu. A través de la paraula, el projecte pretén dibuixar un retrat de la joventut actual i permetrà qüestionar als adolescents el tema de la identitat. Ruiz ja va fer un projecte molt interessant al Grec 2015, amb '2015 com a possibilitat', amb adolescents del Raval i Poble-sec. L'experiència va ser memorable.

Últimes notícies

    Publicitat