Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona continuarà sense toc de queda

El TSJC ha tornat a rebutjar l'ampliació del confinament nocturn a 62 municipis

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Barcelona continua sense toc de queda, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi tombat una segona petició de la Generalitat per allargar-lo i ampliar-lo a 62 municipis catalans. El TSJC ja va tombar una primera petició del govern català d’allargar una setmana més el toc de queda a 148 poblacions i només va acceptar la pròrroga a 19 municipis, entre els quals no hi ha Barcelona, on el confinament nocturn va quedar sense efecte el divendres 20 d'agost.

Així doncs, de moment el confinament entre la 1 i les 6 de la matinada només queda autoritzat a les poblacions d'Alcarràs, Amposta, Arenys de Munt, Badia del Vallès, Balaguer, Banyoles, Calafell, Celrà, Cervelló, Gelida, Manlleu, Martorell, Montblanc, Móra d'Ebre, Palafolls, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sarrià de Ter i Torroella de Montgrí, segons ha comunicat el tribunal.

Ara bé, això no significa la fi d’altres restriccions. Es manté la prohibició de reunions de més de 10 persones així com la restricció de totes les activitats fins a les 0.30 h, l’obligatorietat d’estar assegut en esdeveniments culturals i d’oci, i el 70% d’aforament en cerimònies religioses.

NO T'HO PERDIS: Restriccions a Catalunya: què es pot fer i què no?

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat