Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El transport públic a Barcelona durant el Nadal 2020

El servei de metro estarà operatiu per Cap d'Any fins a la 1 de la matinada i fins a les 12 de la nit durant els dies de Nadal i Sant Esteve

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

El transport públic de la nostra ciutat adapta el seu horari en les jornades clau de les festes nadalenques. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha elaborat un pla de Nadal que pretén garantir i facilitar la mobilitat dels ciutadans durant les dates més significatives. D'aquesta manera, durant la nit de Cap d'Any el servei de metro funcionarà fins a la 1 de la matinada per adaptar-se a l'inici del confinament nocturn. D'altra banda, durant el dia de Nadal i Sant Esteve, l'horari del metro serà de 5 del matí a 12 de la nit, mentre que en la Vigília de Nadal el servei finalitzarà a les 23 hores. La resta de dies, l'horari de la xarxa serà el tradicional: cada dia des de les 5 del matí fins a les 12 de la nit.

Reforç quantitatiu en el servei de metro

El dispositiu de Nadal dissenyat per TMB també haurà d'esquivar la propagació del virus, un dels reptes més significatius d'un 2020 que ja agonitza. Tot i les crides del Govern a la responsabilitat individual, les festes de Nadal solen mobilitzar un important flux de gent arreu de la ciutat. Per aquest motiu, entre el 22 de desembre i el 8 de gener, el transport públic augmentarà un 10% la capacitat dels serveis als matins i un 13% durant les tardes en comparació de l'oferta habitual. Aquest reforç serà més pronunciat en les línies més freqüentades com l'L1 i l'L5.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020 a Barcelona: guia completa

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat