Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Vida estrena festival d'hivern i secret

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Si ja us enyoreu del Vida Festival, que ha tancat la cinquena edició amb un nou èxit de públic al recinte de la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. Si se us fa una muntanya esperar fins a l'edició de l'any que ve, que se celebrarà del 4 al 6 de juliol del 2019 (els primers abonaments surten a 65 €), i que ja ha confirmat The Charlatans, supervivents del pop britànic dels 90 liderats pel carismàtic Tim Burgess. Si les primeres festes de presentació del Vida 2019 anunciades (el cantautor australià Didirri l'11 d'octubre i el neozelandès Marlon Williams el 14 de novembre) no sadollaran la vostra sed de Vida, no patiu: el Vida estrena festival d'hivern. Un festival per als fans més fidels del festival, per anar-hi a ulls clucs.

El 7 i 8 de desembre del 2018 se celebrarà la primera edició del Secret Vida, un festival en què el cartell és secret. I no és només que ho sigui ara, amb una oferta de llançament: el 'line-up' no s'arribarà a anunciar, i els assistents no sabran qui hi toca fins al moment en què els artistes surtin a l'escenari.

"Malgrat ser un concepte arriscat com a punt de partida, el Vida compta amb un públic fidel", afirma l'organització del festival, Sitback Produccions, que ho ha pogut contrastar amb el gran volum d'assistents que compra els abonaments abans que s'anunciï el cartell, atrets per un festival que en les primeres cinc edicions ha satisfet tant en l'àmbit artístic com en d'altres: la festa, la comoditat, l'entorn, l'ambient, els detalls...  

El Secret Vida no se celebrarà a Vilanova i la Geltrú, sinó a Sant Pere de Ribes, a 10 km de Vilanova i 40 de Barcelona. El nou festival es farà a la Finca Mas Solers, un espai que havia albergat el Gran Casino de Barcelona i que cada estiu acull el festival Sons Solers.

Com que el festival se celebrarà al desembre, a les portes de l'hivern, les actuacions del Secret Vida se celebraran a cobert, en dues de les sales de la finca, la Sala Hispano Suïssa i la Sala Grace.

I si sou del morro fi no només amb la música sinó també amb la teca, completarà l'experiència festivalera l'experiència gastronòmica, que prometen que serà exquisida.

Un festival per a valents, i per als fans més fans del Vida. Ho sou? Com cantaven The Pains of Being Pure at Heart: "Are you with me? I'm with you!".

Últimes notícies

    Publicitat