Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El vídeo que et transporta a dins del sarcòfag de Santa Eulàlia de la Catedral

La Catedral celebra la seva tornada a la normalitat amb un vídeo en 360º

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La Catedral de Barcelona ja ha reobert les portes amb un horari continuat, fins ara ho feia de forma limitada i en uns horaris establerts per litúrgies i entrada de visitants. El passat 18 de maig va reprendre el culte amb les mesures de prevenció establertes pel govern.

No serà fins al pròxim 2 de juliol que la "nova normalitat" s'instal·larà de forma continuada en el temple dedicat a la patrona Santa Eulàlia. Per celebrar que ja hi ha data d'obertura la catedral ha publicat un vídeo inèdit a les seves xarxes. Es tracta d'una peça gravada enmig del sarcòfag on descansen les restes de la santa i està enregistrat amb una càmera amb un angle de 360º. El so també és protagonista, ja que aquest és immersiu i permet captar de forma panoràmica la peça musical del cor Francesc Valls de la Catedral. 

El vídeo es va enregistrar el passat 12 de febrer, amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia, i ara surt a la llum perquè tothom pugui gaudir de la interpretació d''ostia solemnis', la darrera composició que es va cantar en aquest espai central de la catedral.

NO T'HO PERDIS: L'hotel de 'L'Ombra del Vent' obrirà aquest any a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat