Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tik Tok
Tik Tok

Els 10 reptes virals que ho han petat el 2020

Plank Challenge, PassTheBrush, GetBusyChallenge... L'any ha estat marcat pels challenges a TikTok i la resta de xarxes socials

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

El 2020 quedarà marcat per ser l'any de la pandèmia, això és indiscutible, però també passarà a la història com l'any dels reptes virals. Segur que vas ser dels que va utilitzar el paper higiènic per intentar fer deu tocs amb el peu o dels que es pensava que mantenir-se en planxa fent moviments ràpids de colze al ritme de la música ja contava com anar al gimnàs. La plataforma Qustodio ha recopilat quins han estat els deu 'challenges' virals del 2020 que han aconseguit amenitzar-nos els 97 dies de confinament. 

1. El Plank Challenge

Els 97 dies tancats a casa van passar factura física. És bastant probable que guanyessis alguns quilets de més. Són ben pocs els que tenen la sort de tenir un gimnàs a casa i, potser per aquest motiu, el repte de mantenir-se en planxa fent moviments ràpids de colze al ritme de 'Pretty girl' de Maggie Linderman es va convertir en un dels reptes més famosos. Va arribar a acumular de 2,4 bilions de visualitzacions. 

2. Pass The Brush

Si et passaves les hores fent videotrucada amb amics i familiars és probable que siguis una de les 1,6 bilions de persones que van fer aquest repte. Es tracta d'un 'challenge' en què en principi surt la persona al natural, seguidament es passa un pinzell amb maquillatge i, de sobte, surt la mateixa persona vestida de gala. Finalment, li passa el pinzell a algú altre i així es crea un vídeo comú.

3. El Get Busy Challenge

Aquest repte ha aconseguit 723 milions de visualitzacions i només els més experts han pogut complir-lo sense fer un espectacle vergonyós. I és que el famós repte consistia a ballar 'Get busy' de Sean Paul amb uns moviments extremadament ràpids.

4. Flip The Switch Challenge

741 milions de visualitzacions per a aquest repte. Aquest seguríssim que l'has vist, ja que durant el confinament rodaven per la xarxa vídeos en què les parelles s'intercanviaven la roba amb un pim pam. 

5. Simba Challenge

És quan estàs avorrit quan et venen ganes d'emprenyar el company de pis. Aquest repte va justament d'això, de pintar-te el dit amb quètxup o qualsevol líquid vermell i pintar el front del teu company/a cantant la melodia de Simba d''El rei lleó'. 

6. I'm Just a Kid Challenge

Potser el confinament ha fet que tu i els teus familiars miréssiu els àlbums familiars i remoguéssiu records. El repte 'ImJustaKidChallenge' feia imitar les imatges antigues amb unes d'actuals amb la música de 'I'm just a kid' de Simple Plan. 

7. 10 Toques Challenge

Amb un total de 460 milions de visualitzacions el '10ToquesChallenge' va ser el responsable de què milers de supermercats d'arreu del món es quedessin sense paper higiènic. El repte consistia a intentar fer 10 tocs seguits del paper amb el peu, tot un perill per al mobiliari dels menjadors de les cases si no eres jugador professional. 

8. Emoji Challenge

Amb aquest repte, complicat de debò, vam comprovar que tenim més músculs facials que no pas ens pensàvem. Consistia a imitar una seqüència d'emoticones i va arribar als 172 milions de visualitzacions. 

9. Gesture Challenge

Molt en la línia de l'anterior trobem aquest repte. S'ha fet viral perquè es tractava d'imitar un seguit de gestos amb el ritme de ‘Y2k & BbonoLalala'. Sembla fàcil, però, si t'has d'autogravar i et costa seguir el ritme, la cosa es complica una mica. 

 10. Nanana Challenge

Aquest només el podies fer si no estaves sol. En parella, havies de posar-te un davant de l'altre i ajuntar el peu dret amb l'esquerre del teu company i després l'esquena. Tot al ritme de Bonde R300 y ZondZilla. El vídeo ha aconseguit acumular casi 3 milions de visualitzacions només a Tik Tok. 

NO T'HO PERDIS:  Les 10 millors sèries del 2020

Últimes notícies

    Publicitat