Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els abonaments de Rodalies seran gratis durant tot el 2023

El projecte de pressupostos aprovat al Consell de Ministres d'aquest dimarts inclou allargar aquesta mesura

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha anunciat que els pressupostos generals de l'Estat per a 2023 inclouen la gratuïtat a Rodalies i Mitja Distància. D'aquesta manera, la mesura que està en vigor des del setembre i s'acabava a finals d'aquest any es mantindrà durant tot l'any vinent.

En una roda de premsa aquest dimarts després de la reunió del Consell de Ministres que ha aprovat el projecte de comptes públics per a l'any que ve, Montero ha explicat que la partida destinada al Ministeri de Transports s'incrementa un 41,2% fins als 700 milions d'euros.

La major part anirà destinada a Renfe per sufragar el manteniment de la bonificació i gratuïtat de Rodalies i Mitja Distància.  Montero ha defensat convertir aquesta política en "estructural" i ha dit que l'executiu vol "veure resultats concrets per a la transició ecològica", que és una "política prioritària".

NO T'HO PERDIS: Qui es pot beneficiar dels abonaments gratuïts de Renfe a Barcelona?

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat