Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els autobusos recuperen l'accés per la porta del davant
Els busos reobren l'accés davanter
FOTO: Carlota Serarols Els busos reobren l'accés davanter

Els autobusos recuperen l'accés per la porta del davant

TMB recupera aquest accés després de sis mesos prohibint l'entrada per la part del conductor

Advertising

A partir d'aquest dilluns 14 de setembre la porta davantera dels autobusos de tota la flota de TMB tornarà a ser accessibles. Per estrany que pugui semblar, en una situació de pandèmia i crisi sanitària, hi ha detalls quotidians que han passat a ser notícia i aquesta és una d'elles. TMB, coincidint amb l'inici del nou curs escolar, estrena pantalles de protecció dels conductors que permetran que la nova normalitat s'assembli una mica més a la vella. Després de sis mesos prohibint l'accés a la part del conductor amb cintes adhesives i més tard amb làmines de plàstic, TMB reestrena l'ús de les portes davanteres després d'instal·lar 1.030 pantalles de policarbonat que s'adapten a la forma de la porta del conductor i permet la comunicació amb aquest.

Així, amb la protecció fixa muntada, a partir de dilluns els conductors tornaran a fer les tasques habituals d’atenció a l’usuari però no la venda de bitllets. TMB també recorda que tot el transport públic de Barcelona ja funciona amb l'oferta màxima per satisfer una demanda que ha detectat un important increment l'última setmana, amb un milió de validacions entre metro i bus.

NO T'HO PERDIS: 300 restaurants a Barcelona a meitat de preu, sense lletra petita!

Share the story
Últimes notícies
    Advertising