Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
© Maria Dias
© Maria Dias

300 restaurants a Barcelona a meitat de preu, sense lletra petita!

La campanya 'volvamos a los restaurantes' ofereix descomptes si es reserva a través d'aplicació

Escrit per
Time Out editors
Publicitat

Alerta, que arriba una promoció que sembla important: del 17 de setembre al 17 de novembre estarà vigent la campanya 'volvamos a los restaurantes'. Amb l'objectiu de reactivar la gastronomia i el consum, ElTenedor posa en marxa una campanya a través de la qual els comensals tindran descomptes del 50% en una àmplia varietat de restaurants de Catalunya i Espanya: 300 a Barcelona i un total de 1600 a Espanya!

La promoció és directa i sense complicacions: per gaudir d'aquesta iniciativa només serà necessari reservar taula a través de l'aplicació de ElTenedor. A Barcelona, participen restaurants de primera línia com Mano Rota, Indochine Ly Leap o el Sifó. La intenció no és altra que fer tornar els comensals als restaurants, i començar a revestir la mortal combinació de clients amb poc pressupost i restaurants amb problemes per omplir les seves taules. A partir del dia 10 de setembre es podran reservar taules per menjar a partir del dia 17. 

Aquesta campanya també arriba a l'alta gastronomia: restaurants recomanats a la guia Michelin amb estrella com Les Cols, Cocina Hermanos Torres (dues estrelles), Lluerna (una) o sense estrelles però excel·lents com Manairó, Roig Robí o Ají. També, participaran mitjançant menús exclusius amb extres de vi o cava, i experiències com cates i visites a bodegues.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat