Notícies

Els bitllets gratis de Renfe es poden adquirir a partir d'avui mateix

Els bitllets es podran comprar a través de les màquines d’autovenda, les taquilles de les estacions o l’aplicació mòbil de Renfe i el web de la companyia.

Publicitat

A partir d'aquest dimecres 24 d'agost ja es poden sol·licitar els bitllets per viatjar gratis amb Renfe. Ja fa setmanes que els usuaris de Rodalies i mitjana distància podien donar-se d'alta a través del web de l’empresa, on s’havia activat un registre de sol·licitud, però a partir d'avui mateix podran adquirir els bitllets que desitgin. 

Els bitllets es podran comprar a través de les màquines d’autovenda, les taquilles de les estacions o l’aplicació mòbil de Renfe i el web de la companyia. En aquests dos últims casos, els viatgers rebran un codi QR, que després els servirà per accedir a les estacions.

Als abonaments hi constarà el DNI o telèfon mòbil del viatger, i es podran començar a fer servir a partir de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre. De moment, arreu de l’estat ja hi ha més de 300.000 persones que s’han registrat al web de Renfe per aconseguir un dels bitllets gratuïts, segons ha informat la ministra de Transports, Raquel Sánchez. 

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat