Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els centres cívics ofereixen gratis més de 230 espectacles fins l'abril

Arriba l'onzena edició del Barcelona Districte Cultural, ple de propostes de música, teatre, dansa i circ

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Arriba una nova edició de primavera del Barcelona Districte Cultural, que des de fa cinc anys omple els centres cívics amb desenes d'espectacles de música, teatre, dansa i circ per gaudir sense haver de rascar-se la butxaca. De febrer fins a finals d'abril, es faran més de dues-centes funcions a 32 equipaments dels deu districtes de la ciutat, de manera que segur que en teniu un a prop de casa.

El cicle, que organitza l'Institut de Cultura de Barcelona per donar suport al talent local i reforçar els vincles amb els barris a través de la cultura de proximitat, inclou nou muntatges de teatre, nou concerts, quatre espectacles de dansa i sis espectacles de circ. 28 propostes en total, que s'aniran presentant als diversos centres cívics que hi participen fins a arribar a les 232 representacions. A més, en aquesta ocasió s'hi afegeixen tres sessions audiovisuals per a públic familiar i quatre documentals musicals, en col·laboració amb Petit Cineclub i el festival In-Edit, respectivament. 

Ja podeu reservar les entrades al web del Barcelona Districte Cultural.

 

Ual·la
Foto: Joan Tomàs / Barcelona Districte CulturalUal·la

 

Teatre

En l'apartat de teatre, apunteu les propostes destinades al públic jove i familiar com 'Les sirenes són calbes' de la Cia. DeLiri i 'La volta al món en 80 ties' de la Cia. La Protagonista. Si ja sou més ganàpies, no us perdeu '200.000 dones', de la Cia. Cándida; 'Destination moon', de Paradiso 99 en col·laboració amb el Tantarantana; 'El que no es diu', de la Cia. La Pocket; 'Blanca desvelada', de la Cia. Aleteo Teatro, 'Alma', de LaBú Teatre; '¿Qué fue de Andrés Villarosa?', de l’Associació Teorema Teatre i 'Celebraré mi muerte', de Marcos Hourmann.

Concerts

Pel que fa a la música, en teniu per a tots els gustos, des del power pop guitarrer d'Alison Darwin al rap i la música urbana de l'artista barcelonina originària de Tànger Miss Raisa, passant per la fusió llatina de Caramelo a Kilo, el nou flamenc de La Prenda Roja, el jazz d'Irene Roig Trio, el folk captivador de la canària Valeria Castro i els ritmes alegres de La Reina. Per a la canalla, anoteu Rumba Menuda, amb l'espectacle 'Cançons per néixer' i els Ual·la, amb 'Play!'.

Miss Raisa
Foto: Barcelona Districte CulturalMiss Raisa

Dansa

Sempre hi ha l'art del moviment, al Barcelona Districte Cultural i en aquesta ocasió podreu gaudir d'espectacles com 'Crisálida', d’Antes Collado; 'Terra', de Silver Drops Dansa; 'Unravel' d'Ángel Duran i 'Labranza Kids', un xou performàtic del Colectivo Lamajara.

Circ

El Barcelona Districte Cultural augmenta la programació de circ, que en aquesta edició presenta sis títols: són 'Home', de la Cia. Cris-is; 'Dai, ma aspetta', de Las Sistars; 'La oveja negra' de Duos Laos; 'Breaking broken dreams, d’Amèlia Cadwallader; i 'Here we go!', de Guga&Silvia, per a la quitxalla. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al febrer

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat



Últimes notícies

    Publicitat