Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Què fer a Barcelona al febrer
Santa Eulàlia
Santa Eulàlia

Què fer a Barcelona al febrer

Els millors plans culturals i d'oci per fer al febrer a Barcelona

Advertising

Gairebé no ens n'hem adonat i el gener ja ha passat. Ara toca encetar el febrer, el mes més curtet de l'any però no pas el menys interessant. Aquests dies tenen lloc dos dels actes més importants de tot l'any a Barcelona, les festes de Santa Eulàlia i el Llum BCN. Però també hi ha noves exposicions, un munt de concerts i festes, obres de teatre i el millor cinema. Benvingut, febrer! 

NO T'HO PERDIS: 50 coses que has de fer a Barcelona.

Activitats a la ciutat

BCNegra 2020: el top 10 del festival de novel·la negra

Què fer Festivals

El BCNegra, el festival de novel·la negra de Barcelona, ens proposa descobrir la Barcelona amagada –que no secreta–, la que no sempre és visible o que evitem veure. Enguany arriba a la 15a edició i han agafat el metro com a fil conductor i cada una de les 60 activitats del programa pren el nom –o el tuneja una mica– d’una de les parades de la xarxa del suburbà. Agafem la T-Usual i passem per 10 de les parades del festival.

Teatre i dansa

Kultur
Foto: David Visnjic

SÂLMON

Dansa Contemporània i experimental

El festival Sâlmon s'ha consolidat com la cita barcelonina per al talent emergent. Aquí hem pogut veure per primer cop, per exemple, Christian Rizzo, que ja ha saltat a la programació regular del Mercat de les Flors. O El Conde de Torrefiel. I tantes altres propostes, de Sònia Gómez a Tânia Carvalho. És del més excitant que passa a la cartellera barcelonina de l'hivern, amb propostes escèniques d'aquí, d'Europa i d'Amèrica.

Pas Pleurer
© D.R.

Festival de Teatre en Francès de Barcelona

Teatre

El Oui! Festival de Teatre en Francès de Barcelona tornar aquest febrer. S’hi podran veure diversos espectacles escrits per autors francòfons. Una nova oportunitat per descobrir obres de teatre contemporani en francès, així com els seus autors, directors, intèrprets i companyies de l’escena francòfona. Tot, a Dau al Sec, l'Institut Francès, l'Institut del Teatre... Les entrades ja estan a la venta!

Tot el teatre

Concerts

Metronomy [CANCEL·LAT]

Música Pop Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou

Metronomy presenten en sala el seu sisè disc, 'Metronomy forever' (2019), en el qual es deixen d'històries i ens tornen a convèncer a base de pop sintètic infecciós.

Princess Nokia [AJORNAT]

Música Rap, hip hop i R&B Bikini, Les Corts

La polifacètica artista de Nova York torna a Barcelona amb la seva barreja de hip hop, ritmes tribals i R&B, i els seus dos últims discos, publicats tots dos a finals de febrer, 'Everything sucks' (2020) i 'Everything is beautiful' (2020).

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising