Notícies

Els Cinemes Girona ofereixen un any de cinema il·limitat per 89 euros (només aquest juliol)

La resta de l’any també es pot adquirir l’abonament, però per un preu de 190 euros

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Cinemes Girona
TRESCCinemes Girona
Publicitat

Diversos cinemes de la ciutat s’han sumat a la iniciativa d’establir un abonament anual per gaudir de manera il·limitada de les propostes cinematogràfiques, com el Texas o els Cinesa, però el precursor d’aquesta idea va ser els Cinemes Girona. Des de l’any 2013, aquesta sala de projeccions de l’Eixample posa a la venda abonaments anuals que donen dret a veure totes les pel·lícules d’estrena per només 89 euros; això sí, per adquirir-los a aquest preu hi ha dies concrets.

Aquest mes de juliol, del 8 al 31, s’obre la venda de l’abonament a preu reduït i es pot adquirir a les taquilles dels Cinemes o través del web del TRESC (Comunitat de Cultura). Si feu tard, no patiu perquè l’abonament també es pot comprar fora d’aquestes dates, però a un preu de 190 euros.

Durant la temporada del 2023-2024 cada usuari de l’abonament va anar a la sala de projeccions una mitjana de 40 vegades; 155 el que més hi va anar i 20 el que menys. De fet, els Cinemes Girona, aquest últim any, han vist com el públic que disposa d’aquesta promoció hi ha anat un 22% més respecte de l’any anterior. La iniciativa, per tant, fomenta i revitalitza el sector, que des de fa uns anys ha patit una gran davallada d’espectadors. 

Tanmateix, des de Cinemes Girona reconeixen que estan vivint un bon moment: el 2024 és el millor any dels seus 14 d’història. En comparar els cinc primers mesos de 2019 i els cinc primers d’enguany, estan un 54,79% per sobre pel que fa a assistència del públic. 

14 anys de trajectòria

Els Cinemes Girona van inaugurar-se el 2010 com a resultat de la renovació de les antigues sales de cinema situades des de fa més de 25 anys al carrer Girona de Barcelona, al barri de Gràcia. La seva voluntat, que avui dia continua vigent, és apostar pel talent independent i el cine d’autor nacional i internacional. A més, també programen festivals, projeccions especials, preestrenes i sessions per a escoles.

El 2022 va rebre per part de l’Acadèmia del Cinema Català el Premi Pepón Coromina per la seva proposta i perquè la multisala està molt integrada al barri i als seus veïns i perquè col·labora amb diverses iniciatives culturals i socials. 

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de juliol als cinemes de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat