Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Crocs d'Shrek
Foto: Crocs

Els Crocs de Shrek ja són una realitat i estan triomfant a les xarxes

Només 24 hores després del seu llançament, ja hi ha diversos números esgotats a la pàgina web de la marca

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El 2018 es va obrir una petició a change.org amb el nom 'Make Shrek Crocs Real' (Feu els Crocs de Shrek reals), una iniciativa que van signar més de 20.000 usuaris. Cinc anys després, l'empresa de sabates ha escoltat les demandes i ha fet realitat el somni de milers de persones. Els Crocs de Shrek ja estan al mercat i ha estat la mateixa companyia qui ho ha fet oficial a través de les seves xarxes socials. Les reaccions no s'han fet esperar: "Les necessito immediatament" i "No puc viure un dia més sense elles" són alguns dels comentaris més repetits. Només estan disponibles a la pàgina web de Crocs, però, si les voleu, us haureu d'afanyar perquè, en menys de 24 hores, ja s'han esgotat diversos números.

No és gens estrany que la marca de calçat hagi fet una col·laboració amb una de les pel·lícules infantils més cèlebres (va guanyar l'Oscar a Millor Pel·lícula d'Animació). Estrenada el 2001 i amb personatges tan entranyables com Fiona, la Galeta de Gingebre i el Ruc, 'Shrek' acumula fans arreu del món que l'han convertit en pel·lícula de culte. 

Crocs, que també va néixer el 2001, és una marca estimada i odiada a parts iguals: per a alguns són les sabates més lletges del mercat i per altres són la perfecta combinació entre la comoditat i la moda. Els números diuen que les sabates tenen més èxit que mai i l'any passat van aconseguir un 67% més de vendes que el 2021. Amb models tan arriscats com els crocs amb taló i els que tenen una plataforma de 12 centímetres en col·laboració amb Balenciaga, la marca torna a demostrar amb Shrek que sap com captivar la Generació Z.

NO T'HO PERDIS: Una marca de vambes d'edició limitada obre la seva segona botiga a Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat