Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Carlos Sainz, Formula 1
Foto: Shutterstock Carlos Sainz, Formula 1

Els Fórmula 1 de Fernando Alonso, Carlos Sainz i Lewis Hamilton rodaran pel centre de Barcelona

La sortida serà a la Casa Batlló i l'arribada a la plaça Catalunya on s'nstal·larà la F1 Fan Village, amb una zona gastronòmica

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

La Fórmula 1 no només es viurà al circuit de Montmeló aquest any perquè Barcelona planeja un 'road show' pels seus carrers. Així és, a les vigílies de la celebració del Gran Premi d’Espanya de F1, del 21 al 23 de juny, la ciutat veurà desfilar pels seus carrers els automòbils de Fernando Alonso, Carlos Sainz i Lewis Hamilton, entre altres estrelles de l’esport.   

El lloc escollit per aquest espectacle, que es dirà F1 Live Barcelona Road Show, és ni més ni menys que l’emblemàtic passeig de Gràcia, segons ha avançat el diari Sport. Així doncs, tothom que s’hi apropi, des de l’altura del carrer Aragó fins a arribar a la plaça Catalunya, podrà veure desfilar els monoplaces.

El lloc de sortida serà just davant de la Casa Batlló, on es col·locaran uns boxs per a tots els cotxes que participin en la desfilada, així com una tribuna VIP, ha afirmat el mitjà. A banda, en tota la via fins a arribar a la plaça s’instal·laran mesures per reduir la velocitat dels Fórmula 1, per qüestions de seguretat. 

La cavalcada motoritzada no serà l’únic esdeveniment que se celebri al centre de la ciutat i és que el F1 Fan Village, l’espai on se celebren activitats entorn del món del motor i que compta amb una zona gastronòmica, es trasllada del Port Vell a plaça Catalunya.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer a l'abril a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat