Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 'Un amor' d'Isabel Coixet
Foto: 'Un amor' d'Isabel Coixet

Els 'Gaudí dels gossos' premien la Flor, que fa de Sieso a la pel·lícula d'Isabel Coixet 'Un amor'

Els Guauoya reconeixen els gossos que participen al cinema i la televisió de tot l'Estat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si els Gaudí premien el treball dels actors i les actrius humanes, els Guauyoa ho fan als de quatre potes, que sovint també apareixen a les pel·lícules i que no acostumen a rebre cap mena de reconeixement. Així doncs, ni David Verdaguer, ni Carolina Yuste, en aquests premis cinematogràfics canins, la gran vencedora ha estat la Flor, la gossa que va interpretar Sieso a 'Un amor', la pel·lícula dirigida per Isabel Coixet. La cineasta va explicar en una entrevista a Time Out que "amb l'experiència veus que al cap tens la capacitat d'explicar qualsevol història amb una mirada cinematogràfica", I no només ha explicat la història de la Nat (Laia Costa), sinó també la que interpreta la seva fidel companya Flora. 

"El primer cop que es miren la Nat i en Sieso és un dels moments que més m'agraden de la pel·lícula (...) Sento que la Flor sent el que li passa a la Nat. Potser és qui més l'entén de tots els personatges que apareixen la pel·lícula", assegura Coixet en una entrevista amb SrPerro.com. A més de premiar la millor actuació canina, els Guauoya també reconeixen aquells que han aconseguit transmetre valors relacionats amb la protecció animal, com també és el cas de la Flor. La mestissa va ser abandonada en un contenidor quan encara era un cadell i va ser rescatada per la protectora Segundas Oportunidades, que va aconseguir que fos adoptada de nou.  

 'Un amor' d'Isabel Coixet
Foto: 'Un amor' d'Isabel Coixet

La propietària de la Flor, la Claudia Vargas, així com Isabel Coixet, rebran un quadre de metacrilat amb una il·lustració signada per Pablo Gómez amb una representació de la gossa en primer pla. Els Guauoya també funcionen com a projecte solidari, i per això també premiaran la protectora que va rescatar la Flor amb productes Trixie i 300 quilograms d'aliment Prèmium Josera, així com un any d'antiparàsits per a tots els animals de la protectora de la mà d'Elanco.

Guauoya premis
Foto: Pablo Gómez

Altres premiats

Els premis Guauoya que va crear la guia per a animals urbans SrPerro.com, busquen premiar els millors personatges canins del cinema i la televisió d'arreu de l'Estat, i la Flor no és la primera gossa que ha rebut aquest reconeixement. En les edicions anteriors van premiar les actuacions d'Oveja, el protagonista caní de 'Diecisiete', la pel·lícula de Daniel Sánchez Arévalo, i la de Perrudines, el gos que de la sèrie de Netflix 'El vecino'. 

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de febrer als cinemes de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat