Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els jocs de taula més calents

Us portem els millors jocs per començar a la taula i acabar al llit.

Escrit per
Núria Rusi
Publicitat

Durant els mesos de pandèmia es van popularitzar certes activitats que es van convertir en hàbits: fer exercici al menjador, fer pa, xutar rotllos de paper higiènic o fer videotrucades amb la família. També es van recuperar i potenciar altres activitats com els jocs de taula, fins llavors relegades a diumenges plujosos. De jocs n’hi ha molts, però ara ens fixarem en els jocs que ens serveixen per escalfar l’ambient: els jocs eròtics. Aquests on guanyar queda a un segon terme i el més important és participar.

El joc de cartes inclusiu

Els jocs de cartes eròtics acostumen a mostrar cossos “perfectes” fent postures impossibles. A la majoria de persones ens costa sentir-nos identificades amb aquest 'estàndard' sexual. Hi ha amants amb tota mena de cossos i pells, en trànsit, joves i vells, amb pèl o sense, però tots amb ganes de gaudir del sexe. Per tots nosaltres, Voluptas és el joc ideal. Un joc de cartes divertit i versàtil on totes les sexualitats s’hi veuen representades per poder jugar obrint la ment i sense complexos.

juego inclusivo
Foto: amantis.net

 

Un viatge de plaer

Imaginar un mapa de metro com si fossin uns genitals femenins. Viatjar sabent que cada parada serà més i més excitant. Això és Kissplay, un joc ideat pel sexòleg Sergio Pérez Serrer. Després d’anys de tractar a persones amb diferents disfuncions sexuals, en Sergio va pensar que jugar era una bona manera de fer que aquestes persones (i la resta) deixessin els problemes enrere i gaudissin d’allò més. El resultat? Agafeu una parella i piqueu el bitllet. Bon viatge!

juego inclusivo
Foto: amantis.net

 

Rasca i guanya

Si t’agrada jugar a la loteria i no vols perdre temps, aquest és el teu joc. La mecànica és molt simple: tries una targeta, rasques i… premi! Al rasca...i sexe hi ha 28 cors per poder rascar i descobrir quin plaer s’amaga a sota. És apte per qualsevol combinació de parella: tens l’opció lèsbica, gai i hetero. Rascar serà un plaer.

 

Rasca i sexe
Foto: amantis.net

 

Per qui vol sortir de la norma

El sexe kinky és aquell atrevit, espontani i una mica salvatge. Per parelles que els agrada innovar (o les que pensen que els fa falta) Misió Íntima 100% Kinky és l’opció. Una manera excitant i segura d’entrar en l’univers kinky, on tot està permès però res és obligatori. A totxs ens pot venir de gust despertar el nostre cantó més juganer i entremaliat.

Misión intima
Foto: amantis.net

El clàssic

El joc de taula eròtic per excel·lència és l’strip poker. Poden jugar tantes persones com es vulgui i només necessites una baralla de cartes i algunes peces de roba. Ara, si voleu un pas més, el Kama-poker és l’evolució perfecta: barreja el pòquer i el kamasutra. Pot semblar massa atrevit, però no. Hi ha diferents fases i nivells, es pot elevar l’aposta i llençar farols. Tot s’hi val per passar-ho bé i guanyar una experiència inoblidable.

Karma poker
Foto: amantis.net

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de fotografia que hi ha ara a Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat