Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jonas Brothers
Foto: Jonas Brothers

Els Jonas Brothers tornen a Barcelona el maig de 2024

La banda dels tres germans actuarà al Palau Sant Jordi amb la gira més gran que han fet fins ara 'The Tour: Five albums. One night'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A més de 'covers' de boníssimes cançons dels noranta, en els darrers anys moltes sèries d'aquesta època i principis dels dos mil han tornat a fer retrobades amb episodis especials que ens posaven a tots nostàlgics. Friendslos Serrano i Física o Química són alguns d'aquests exemples, però no només és l'àmbit de la televisió el que ha fet aquests 'come backs'. Alguns dels ídols musicals de la Generació Z també s'han tornat a retrobar, com és el cas del grup sortit de la sèrie 'Big time rush' o els tres germans més famosos de Disnney Channel, els 'Jonas Brothers'. Després de separar-se durant uns anys, en Joe, en Kevin i en Nick es van reunir per tornar a fer música el 2019. Pel seu èxit, els germans posen en marxa la gira 'The tourfive albumsOne night' que passarà pel Palau Sant Jordi de Barcelona el 25 de maig de 2024. Aquest serà l'únic concert de la banda a Espanya i les entrades sortiran a la venda el divendres 4 d'agost a les 10 h.

Aquesta gira serà la més gran que la banda ha fet fins al moment, on actuaran a diversos països d'Europa i de la resta del món com Àustria, Noruega i Austràlia, entre molts d'altres. A més de la gira europea, que iniciarà el 27 de febrer de 2024 a Nova Zelanda, els Jonas Brothers han afegit 26 concerts nous a la gira pels Estats Units, que començarà el 12 d'agost de 2023 al Bronx, Nova York. Amb aquesta darrera ampliació, les exestrelles de Disney faran un total de 90 concerts en 20 països diferents.



Els Jonas Brothers van començar el 2005 arran de la producció de l'èxit de Disney Channel 'Camp Rock', els quals també els oferirien una sèrie pròpia. Després d'uns anys acumulant milers de fans per tot el món, la banda es va separar sense donar explicacions, les quals van arribar uns anys després en forma de documental. En aquest els tres germans expliquen la pressió a la qual estaven sotmesos i la necessitat de parar per tornar amb més força, una tornada que van fer el 2019 amb el single 'Sucker', que va estar setmanes en primera posició a la llista Billboard.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Primavera

    Últimes notícies

      Publicitat