Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els llums de Sant Pau: així serà el gran acte del Nadal 2020 a Barcelona [CANCEL·LAT]

Es tracta d'un esdeveniment familiar i nadalenc a l’aire lliure que es farà del 23 de novembre al 10 de gener

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Aquesta activitat ha estat cancel·lada.

Tenim poca informació de com serà el Nadal a Barcelona. Sembla que la Fira de Santa Llúcia se celebrarà i que la Cavalcada i la Ciutat dels Somnis, que es feia des de fa uns anys a plaça Catalunya, encara no s'han confirmat. Per això no és agosarat dir que Els llums de Sant Pau té tots els punts per convertir-se en el gran esdeveniment del Nadal a Barcelona. 

Christmas Garden
Foto: Focus On Wagner

Després de passar per ciutats com Berlín, Madrid i Londres, aquest projecte de l'empresa Proactiv –responsables, entre altres, de l'exposició immersiva 'Meet Vincent Van Gogh', vol transformar el Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau en un conte de Nadal per a tota la família. Si res ho impedeix, es farà del 23 de novembre al 10 de gener de les 18 a les 22.30 hores, i es tracta d'un recorregut d'un quilòmetre aproximadament, a l'aire lliure, i que està format per setze punts o atraccions que inclouen jardins perfumats, focs i passadissos secrets, figures 3D, túnels de so, un bosc màgic, zona de restauració així com una il·luminació inèdita de la façana principal del recinte.

A més de totes aquestes experiències immersives, també hi haurà tallers i programació d'actuacions en directe que encara estan per confirmar. 

Les entrades ja estan a la venda i dividides en franges de mitja hora perquè cada visitant pugui gaudir del recorregut amb tranquil·litat i amb totes les garanties de seguretat. També hi haurà entrades amb descompte per a famílies i els nens de fins a dos anys tenen entrada gratuïta, però també rebran una entrada para garantir el control de visitants.

Cavallets del Christmas Garden
Foto: Focus On Wagner

 

Com sempre, la mascareta serà d'ús obligatori i des de l'organització estan dissenyant un protocol d'actuació que s'anirà adaptant a les noves situacions, sempre que faci falta. 

 

NO T'HO PERDIS: Botigues de decoració de Nadal a Barcelona.

 

 

Últimes notícies

    Publicitat