Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els millors films del DocsBarcelona (en 'streaming')

Ai Weiwei, Bruno Ganz, Jaume Plensa, Pascal Comelade... del 19 al 31 de maig a Filmin

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Amb el lema 'Mirades inquietes', el 23è DocsBarcelona arriba a casa nostra a través de Filmin, carregat amb una trentena llarga de documentals de més de vint països diferents. D'aquesta manera, el festival no falta a la cita anual amb els espectadors i, a més, es podrà veure a tot l'Estat. a continuació, us seleccionem alguns dels títols que esperem amb candeletes.

Plats forts

Entre els 35 documentals (28 llargs i 7 curts) del DocsBarcelona, hi trobareu plats forts com l’últim film d’Ai Weiwei, 'Vivos', sobre la desaparició d’estudiants a Mèxic el 2014 i la corrupció sistèmica del país; el film d’Helena Třeštíková 'Forman vs. Forman', sobre el director d’'Algú va volar sobre el niu del cucut', i l’última actuació de Bruno Ganz, a 'Winter journey', d’Anders Østergaard, sobre la pujada de Hitler al poder.

Catalans

Un total d’onze títols seran de producció catalana, entre els quals destaquen '¿Puedes oírme?', dirigida per Pedro Ballesteros i produïda per Paco Poch, sobre l’obra i la personalitat de Jaume Plensa; 'Constel·lació Comelade', en el qual Luis Ortas s’endinsa en l’univers musical únic de Pascal Comelade, i 'La nova escola', de Ventura Durall, sobre la revolució educativa que proposa Escola Nova 21.

Mirada femenina

Un 55 % de les pel·lícules del DocsBarcelona estan dirigides per dones. Apunteu, per exemple, el treball d'Alexe Poukine 'That which does not kill', que trenca el silenci sobre la violació a través de les veus de diverses dones. I no us perdeu tampoc 'Advocate', de Rachel Leah Jones i Philippe Bellaïche; 'Hi, A.I.', d’Isa Willinger, i 'Overseas', de Sung-A Yoon, sobre les dones filipines que emigren per fer feines de la llar.

NO T'HO PERDIS: Joies de cinema alternatiu que podem veure al maig en 'streaming'

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat