Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Joc on line
Shutterstock

Els millors jocs de preguntes i respostes per jugar online

5 propostes perquè organitzis partides de trivial amb els teus amics i amigues i juguis sense moure't del sofà de casa

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Recordes aquells jocs virtuals amb els col·legues que es van viralitzar al començament de la quarantena? De ben segur que sí que hi vas jugar i vas riure una estona. Potser ara és hora de tornar a treure els mòbils, ordinadors o tauletes i recuperar aquelles estones amb amics jugant a jocs com el trivial des de la distància. Aquí tens una guia dels millors jocs de quiz en línia perquè puguis gaudir de jocs de preguntes i respostes des de la seguretat de la teva casa: treu el competidor intel·lectual que portes dins i riu amb els amics i les amigues sense descans. 

Els millors jocs de Trivial per jugar a distància

1. Generador aleatori de Trivial  

Aquest generador gratuït, conegut amb el nom en anglès de Random Trivial Generator, ofereix als jugadors de la partida sis categories: art, ciència, general, geografia, història i entreteniment. Amb un seguit interminable de preguntes per a cada una de les seccions. Jugar és molt fàcil: simplement escull una categoria i després desplaçat a través de les preguntes. Per veure la resposta a una pregunta fes 'clic' al damunt. I... això és tot. Pel que fa a la logística del joc, suggerim que una persona sigui l'amfitriona, comparteixi la pantalla amb el grup i desvetlli les respostes. 

Random Trivia Generator
Random Trivia Generator

2. Trivial en línia 

TrivialOnline és un joc per posar a prova als teus amics amb preguntes en temps real. L'aplicació funciona com el joc de trivial original, hi ha vuit categories –art i literatura, cinema i televisió, geografia, història, miscel·lània, música, ciència i natura i esports–, pots escollir entre partides de cinc, deu, quinze o vint preguntes per volta i entre diferents nivells de dificultat per respondre. Les partides poden ser públiques o privades i també hi ha l'opció de multijugador. També podeu parlar pel xat de la mateixa pàgina web amb el contrincant: qui sap, potser teniu l'oportunitat de socialitzar en temps de pandèmia. 

TrivialOnline
TrivialOnline

3. QuizUp

Busques una versió cara a cara amb només un col·lega? Amb el QuizUp, un joc per a mòbils que va veure la llum l'any 2013, pots desafiar un amic a una partida de trivial per telèfon per fer-la quan tu vulguis. A cada volta de set preguntes, cada un intenta ser el més ràpid a respondre una pregunta en menys de deu segons. Com més ràpid siguis, més punts aconsegueixes. Si no vols jugar amb un amic per evitar mal rotllos, et pots enfrontar amb un desconegut. Però si ho fas amb l'amic, et suggerim que jugueu amb vídeo. Encara serà més divertit.

QuizUp
QuizUp

4. Preguntados

'Preguntados' o 'Trivial Crack' és un joc en línia que pots jugar amb els teus amics agregats a les xarxes socials, o amb persones desconegudes també de la xarxa. Aquesta variant del Trivial, consisteix en una ruleta dividida en 7 seccions: art, geografia, esports, ciència, entreteniment, història i una casella especial (corona). Quan la roda s'atura, el jugador ha de respondre una pregunta d'aquella categoria. Cada resposta correcta sumarà un terç de la corona, mentre que una resposta incorrecta et farà cedir el torn a l'oponent. Quan el jugador cau a la casella especial pot triar entre enfrontar-se a la categoria que ell vol contra l'oponent o intentar guanyar la corona amb una pregunta de la categoria que ell decideixi. 

Preguntados
Preguntados

5. Nits personalitzades de quiz 

Encara que és molt més entretingut, probablement seria molt més divertit preparar les nits de preguntes i respostes personalitzades amb amics. Evidentment, les preguntes són més adequades pel grup, ja que podeu posar en comú tots els vostres interessos que compartiu. Aleshores, com fer-ho? Modifica el següent com creguis convenient, i som-hi! 

1. Tenir un amfitrió diferent en cada joc, que s'encarregui d'idear les preguntes, passar de volta en volta i portar el compte de les puntuacions. 

2. Que les respostes siguin enviades per missatge de text a l'amfitrió després del final de cada volta. 

3. Donar les respostes a cada ronda una vegada que les respostes hagin arribat a l'amfitrió. 

4. Donar un control de puntuació total per a cada jugador o equip cada dues voltes. 

5. Tenir una presentació de diapositives per a totes les preguntes en una pantalla compartida, perquè els amfitrions no hagin de rellegir cada vegada. 

NO T'HO PERDIS: Les millors aplicacions per jugar en línia

Llegeix l'especial gastronòmic de Time Out, amb els millors bars i restaurants de Barcelona que has de tastar aquest 2021

Últimes notícies

    Publicitat