Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mongolia
Foto: ShutterstockMongolia

Els millors països per visitar el 2024, segons Lonely Planet

La (segona millor) guia de viatges ha destapat el seu veridicte de destinacions per al proper any

Liv Kelly
M. P. Muñoz
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
M. P. Muñoz
Publicitat

No esteu segurs d'on passar les vacances el pròxim any? Els gurus dels viatges Lonely Planet són aquí per oferir una mà amiga, ja que acaben de publicar la seva guia anual 'Best in Travel' per al 2024.  

Per celebrar el 50è aniversari de la companyia, destaquen 50 destinacions de viatge que recomanen per al 2024. S'hi inclouen les millors regions, ciutats, destinacions sostenibles i les de millor relació qualitat-preu, així com la seva llista dels millors països. 

Qui figura al número u? Mongòlia, la nació sense sortida al mar plena de naturalesa i vida silvestre a Àsia central. Mongòlia també va obtenir el primer lloc a la llista de destinacions de viatge subestimades de Time Out d'enguany, per la qual cosa no podem dir que estiguem en desacord. La seva posició a les muntanyes el converteix en un dels països més alts del món, i la seva capital, Ulan Bator, és el lloc on la vida moderna es troba amb la cultura tradicional mongola. 

Índia ocupa el segon lloc a la llista i, gràcies a l'abundància de nous vols a centres com a Delhi, Goa i Kerala des d'Europa i els Estats Units, s'està convertint ràpidament en un lloc molt més accessible per viatjar. 

Índia és potser una de les destinacions més gloriosament variades del planeta, on podreu contemplar l'Himàlaia, recórrer mercats, temples i tastar algunes de les cuines més saboroses del món. 

índia
Foto: Shutterstock

Santa Llúcia, una joia del Carib oriental, és el tercer país del pòdium que recomana Lonely Planet per viatjar el 2024. Aquesta petita illa està plena d'una fascinant barreja de muntanyes i platges, cosa que la converteix en un lloc de vacances de renom mundial. A més, recentment els funcionaris de turisme estan treballant també alternatives com el seu enlluernador patrimoni cultural. 

Aquests són els 10 països que es visitaran el 2024, segons Lonely Planet

  1. Mongòlia
  2. Índia
  3. Santa Llúcia
  4. Mèxic
  5. Marroc
  6. Xile
  7. Benín
  8. Uzbekistan
  9. Pakistan
  10. Croàcia

NO T'HO PERDIS: les ciutats d'Europa per fer una escapada d'hivern 2024

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat