Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els millors restaurants de Pla de Palau ofereixen tapa amb maridatge a 6 euros

Del 4 al 30 de juny, 10 restaurants ubicats als Porxos d'en Xifré –davant de Pla de Palau– oferiran una tapa i un maridatge de vi, cava o cervesa

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Un dels plaers que ens van arrabassar les restriccions va ser menjar tapes a les barres dels bars... I les rutes de tapes. Bé, doncs per recuperar els bons costums, aquest cap de setmana torna una ruta de tapes amb molta substància; del 4 al 30 de juny tindrà lloc la ruta Porxos del Port, on deu restaurants ubicats als Porxos d'en Xifré –majestuós i monumental palau neoclàssic davant de Pla de Palau, construït per l'indià Josep Xifré i Casas– oferiran una tapa i un maridatge de vi, cava o cervesa, a 6 euros.

Els restaurants que participen en la ruta són 7 Portes, Oaxaca, Carballeira, Casa Pascual, Cadaqués, H10 Port Vell, Maracaibo, Bodega Vidrios y Cristales, Can Paixano i Perikete, i han procurat preparar tapes singulars i gastronòmiques que resumeixin la filosofia de cada restaurant. Carballeira, per exemple, s'ha inventat una broqueta amb gamba, coquina de pelegrí, pernil ibèric i espàrrecs silvestres, maridada amb una copa d'Albariño DO Rias Baixas, i Oaxaca ofereix el seu substanciós 'taco de 'cochinita pibil' amb una cervesa vermella.

Carballeira
Foto: Porxos del PortCarballeira

En el compte d'instagram @porxosdelport els participants podran votar la seva tapa preferida i hi sortejaran dos àpats per a dues persones per valor de 90 € per parella, a gaudir al restaurant que triïn.

NO T'HO PERDIS: Els millors entrepans de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de els millors barris

    Últimes notícies

      Publicitat