Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mushkaa
MushkaaMushkaa

"Els nens no esperen els Reis, només esperen els camells": així són les nadales de The Tyets, Mushkaa, 31FAM i molts altres

'Nadal Mix 2023' consta de 17 cançons creades especialment per l'ocasió i inclou moltes col·laboracions

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

The Tyets, Mushkaa, 31Fam i Figa Flawas s'han unit amb altres artistes catalans del moment per posar la banda sonora al Nadal. Aquest 2023 ha estat un any on el fenomen de la música urbana catalana fins i tot ha arribat a Times Square, i per celebrar-ho, molts artistes de l'escena actual i del futur s'han unit per crear 'Nadal Mix 2023', un disc de nadales en català inèdites escrites i gravades especialment per l'ocasió.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de THE TYETS (@thetyets)

Al disc hi han col·laborat 29 artistes diferents, alguns ben coneguts per públic i d'altres emergents: 31FAM, Mushkaa, Greta, Roots Flashy Ice Cream, The Tyets, Figa Flawas, Triquell, Galgo Lento, Maria Hein, dani6ix, IZZKID, ENMATU, Kuu, Lluc, Socunbohemio, Martigo, Ferran Palau, Sr. Chen, Dan Peralbo i el Comboi, Calagher, Aymax, Tropiko, Abe, Boom Boom Fighters, COOKAH P, Massaviu, Sexenni, Xicu i En Ninsu.

Segons el que han avançat, el disc hi haurà nadales per a tots els gustos; algunes juguen amb referents nadalencs més clàssics que captivaran els amants del Nadal més tradicional, i altres acosten l'imaginari nadalenc al vocabulari dels joves amb un punt d'humor ("Els nens no esperen els Reis, només esperen els camells", canten en una de de les nadales).

Quan es podrà escoltar?

L'àlbum consta de 17 nadales i estarà disponible el 12 de desembre, tot i que si esteu atents a les xarxes socials dels artistes podreu anar descobrint petits trossos de les cançons, la portada i el 'tracklist' complet abans del llançament oficial.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2023 i 2024

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat