Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els nous horaris dels supermercats per Setmana Santa

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Arran de l'estat d'alarma i per tal d'evitar aglomeracions de gent en els seus establiments, molts supermercats del país van prendre mesures de seguretat com el canvi d'horaris. A l'inici de l'estat d'alarma ja vam informar dels seus nous horaris i de les promocions dels seus sistemes de vendes online. Ara ha arribat Setmana Santa i alguns dels nostres supermercats habituals han reduït més el seu horari o, fins i tot, pot ser que tanquin. Us portem la llista dels canvis més significatius per als pròxims dies festius.

Mercadona

La cadena de supermercats més extensa del país respectarà els dies festius, de manera que només obrirà dissabte de 9 a 19 h. Tant divendres com diumenge romandran tancats.

Carrefour

Carrefour estarà obert tant dijous com divendres sant. Obriran de 9 a 15 h i dissabte, laborable, de 9 a 21 h. Aquests horaris poden variar al llarg de la setmana, de manera que pots consultar si la seva botiga més propera estarà oberta aquí.

Lidl

Les botigues de Lidl obriran el dijous de 10 a 15 h però respectaran el festiu de divendres. Tornaran a obrir el dissabte de 9 a 20 h i mantindran l'horari de diumenge de 10 a 15 h. Pots consultar-ho aquí.

DIA

Els supermercats DIA obriran tant dijous com divendres i dissabte de 9 a 19 h. Diumenge només estaran obertes les botigues que normalment ho estiguin aquell dia, de 10 a 14.30 h. Pots consultar-ho aquí.

Caprabo

Caprabo obrirà el dijous i el dissabte de 9 a 20 h, però respectaran la festivitat de divendres i el diumenge romandran tancats. Dilluns només estaran obertes 17 de les seves botigues a Catalunya.

Alcampo

Alcampo sí que obrirà els dies festius, amb horaris variables depenent de la ciutat. L'horari general serà de 10 a 15 h, encara que podria canviar. Pots consultar-ho a la seva pàgina web.

Cal recordar que diversos d'aquests supermercats mantenen unes mesures de seguretat concretes. Molts d'ells ofereixen preferència en les seves compres a primera hora a majors de 65 anys i mesures com aquesta es mantindran, a més de tenir actius els seus serveis de comandes en línia i enviament a domicili.

NO T'HO PERDIS: Els nous horaris dels supermercats a Catalunya modificats pel coronavirus

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat