Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barack & Michelle Obama
Foto: ShuterstockBarack & Michelle Obama

Els Obama i els Spielberg assistiran al concert d'Springsteen divendres a Barcelona

Mentrestant, els fans s'organitzen per torns per fer cua davant de l'Estadi Olímpic des de dilluns

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

L'inici de gira europea de Bruce Springsteen & the E Street Band a Barcelona està agafant una volada que ningú s'esperava. Si l'honor d'acollir el tret de sortida d'aquest tour ja suposa tot un orgull per uns barcelonins convençuts que la seva relació amb el Boss és especial (aneu a veure l'exposició 'Bruce Sprignsteen Barcelona 1981' al Palau Robert i ho entendreu), imagineu el fet que dues parelles cèlebres, els Obama i els Spielberg assisteixin aquest divendres al primer dels dos concerts que oferirà Springsteen a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (el segon és diumenge), tal com va avançar primer el diari El País i després El Periódico i hem pogut confirmar a través de fonts de l'entorn de la gira.

Cua per torns des de dilluns

El Boss arriba a Barcelona set anys després de fer passar The River Tour per Barcelona amb totes les entrades esgotades i els fans organitzant-se els torns per fer cua a les portes de l'Estadi des de dilluns. Si hem de fer cas de la branca nord-americana d'aquesta gira, el concert fregarà les tres hores i estarà plagat de cançons dels 70, amb algunes referències a discos més actuals com 'Letter to you' (2020). 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat