Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cadaqués
Foto: Shutterstock

Els pobles més buscats a Google de cada comarca de Catalunya

El mapa interactiu que mostra els resultats del volum de cerques de tots els pobles catalans d'entre 2.000 i 20.000 habitants

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

Aquest estiu també triomfen les opcions locals a l’hora de viatjar. Molta gent decideix fer-ho per Catalunya i no és gens estrany, perquè hi ha moltes i molt bones opcions on triar. Però, quins són els pobles catalans més populars a Google? Per esbrinar-ho, hem analitzat la mitjana mensual de cerques dels termes "què veure a [municipi]" i "què fer a [municipi]", i l'equivalent en castellà, amb tots els pobles catalans d'entre 2.000 i 20.000 habitants. Amb els resultats obtinguts hem fet el següent mapa interactiu:

  

Les comarques gironines són amb diferència les que concentren els pobles catalans més buscats a Google. En primera posició està l'Alt Empordà, gràcies a Cadaqués, amb una mitjana de gairebé 2.400 cerques mensuals. El podi comarcal el completen la Selva amb les 1.800 cerques de Tossa de Mar i el Baix Empordà amb les 1.160 de Begur. A molt poca distància queda la Garrotxa, amb les 1.120 cerques de Besalú.

La diferència respecte a la resta és tan gran que dels 10 pobles més buscats vuit són gironins i només entren en aquest top Cardona (Bages) i Calella (Maresme), de la província de Barcelona. El primer poble lleidatà del rànquing és Solsona (Solsonés), en onzena posició i 420 cerques mensuals, seguida molt de prop per Sort (Pallars Sobirà), amb 410. Altafulla (Tarragonès) és el poble de Tarragona més buscat, també amb 410 cerques.

Les comarques del Moianès, Pla d'Estany i Alt Camp no tenen cap poble amb un volum de cerques suficient per poder-se comptabilitzar. El Barcelonès, d'altra banda, no té cap municipi amb una població d'entre 2.000 i 20.000 habitants i, per això, tampoc té dades al mapa.

NO T'HO PERDIS: 33 escapades molt a prop de Barcelona per gaudir de la natura

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat