Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els recomanadors de sèries que et salvaran la vida!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Segur que aquesta situació us resulta familiar. Acabeu una sèrie o pel·lícula i sentiu un buit, un dubte immens. I ara què veiem? Comences a preguntar a amics, a familiars, a companys de feina però sembla que cap de les propostes et fa el pes. Entres a Netflix, a HBO i similars i et passes 15 minuts de pantalla en pantalla, més perdut que al Laberint d'Horta, i sense trobar res interessant. I et preguntes, no hi ha cap opció que et faci una tria a la teva mida?

La resposta és sí i es diu JustWatch! Un cop us la instal·leu –està disponible per iOS, Android i també té versió web i TV App), seleccioneu les plataformes que feu servir (Netflix, HBO, Amazon Prime, etc.) i escolliu cinc pel·lis, sèries i documentals que us agradin, que ja hàgiu vist o tingueu pendents. D'acord amb aquesta informació, l'aplicació us recomanarà les que més t'encaixin.

També té una altra utilitat. Pots buscar allò que vulguis veure i et diu si està disponible o no a les teves plataformes habituals, i si és gratis i la resolució del vídeo.

Serieselektor

El 2016, els Serielizados, unes eminències en el tema serièfil, van llençar el Serieselektor, una eina digital de recomanació només per als seus subscriptors. Ara, i mentre duri el confinament, la posen a l'abast de tothom. Un 2 per 3: els hi dieu al seu twitter dues sèries que heu vist i ells us diuen quina és la que heu de veure a continuació. 

 

NO T'HO PERDIS: 5 noves sèries que no et pots perdre.

Últimes notícies

    Publicitat