Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els Reis Mags i el Pare Noel et podran videotrucar aquest Nadal

A partir del 20 de novembre, els més petits podran parlar en directe amb els personatges nadalencs a través de la plataforma 'La carta màgica'

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

Tot i que aquest Nadal serà especialment atípic a causa de les restriccions d'aforament, límit de persones a les reunions o la suspensió de la tradicional Cavalcada, això no ha fet perdre la il·lusió de moltes famílies que desitgen que els seus fills i filles puguin gaudir de l'època més màgica de l'any. La plataforma 'La carta màgica' ha llençat una iniciativa que permetrà als més petits i als seus pares connectar-se per videotrucada amb els Reis d'Orient i el Pare Noel i comunicar-los així els seus desitjos i regals de manera més directe, sense necessitar escriure una carta. 

Els responsables de la campanya comparteixen un objectiu comú: mantenir viva la màgia dels infants malgrat els moments tan durs i difícils que estem vivint a causa de la Covid-19. És per això que sota el lema "aquest any no m'escriguis, explica-m'ho" animen a totes les famílies a demanar cita amb Melcior, Gaspar, Baltasar o Pare Noel. Com a novetat, també s'ha inclòs la figura de la Mare Natura (Deesa Gaia) per "transmetre tranquil·litat" en aquestes circumstàncies.

La trucada es pot personalitzar, amb un cost de vint euros, a través de la pàgina web: es tria la data, a partir del 20 de novembre; l'horari, a les tardes entre setmana i de 12 a 20 h els cap de setmana i l'idioma –català, castellà o anglès–. Els voluntaris afirmen que amb aquesta alternativa s'eviten aglomeracions, es manté la il·lusió dels petits i s'ofereix un contacte més pròxim en temps de pandèmia. 

NO T'HO PERDIS: Una instal·lació al Fòrum substitueix la tradicional Cavalcada de Nadal

Últimes notícies

    Publicitat