Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Market Lisboa, Restaurantes, Foodcourt
©Duarte DragoTime Out Market Lisboa

Els Time Out Markets de Lisboa, Nova York, Chicago, Boston i Mont-real ja han reobert

Hem tornat, amb la millor gastronomia de cada ciutat sota un mateix sostre i noves mesures de seguretat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Una bona notícia! Els Time Out Markets de Lisboa, Nova York, Chicago, Boston i Mont-real han tornat a aixecar oficialment la persiana, i ja sabeu que és allà on els millors plats i begudes (i oferta cultural!) de la ciutat es troben sota un mateix sostre. Per descomptat, respectant totes les mesures de sanitat i distanciament social dictades per les autoritats locals.

Com sabeu, als Time Out Markets s'hi ofereixen delicioses hamburgueses, sushi de primera categoria, postres delicioses i tota mena de plats a acabats de fer per gaudir ben regats amb un còctel preparat a la perfecció pels millors bàrmans locals. Consulteu la pàgina del Market de cada ciutat (enllaçada al paràgraf anterior) per explorar-ne tots els detalls i emocionar-vos amb les infinites delícies culinàries. 

Manteigaria Silva
Manteigaria SilvaFotografia: Duarte Drago

I què hi ha de nou?

Bé, podeu gaudir de zones de seients exteriors ampliades, sistemes de comandes sense contacte (ara tenim una aplicació gratuïta Time Out Market, ho sabíeu? Descarregueu-la a través de l'App Store o Google Play), dispositius per rentar-se les mans i, per descomptat, recordatoris visuals de la necessitat de portar mascaretes i de mantenir el distanciament social.

Als nostres veïns de cada ciutat: us hem trobat molt a faltar i estem encantats de tornar-vos a donar la benvinguda. I a la resta del món: no podem esperar fins que pugueu tornar a visitar-nos.

Com es diu a Lisboa, 'bom proveito!'

NO T'HO PERDIS: 8 terrats de Barcelona amb vistes espectaculars

Últimes notícies

    Publicitat