Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Iberia
Foto: Shutterstock

Els treballadors d'Iberia faran una vaga de vuit dies durant les festes de Nadal

L'aturada es farà en resposta a la negativa de la companyia de fer 'autohandling' a vuit aeroports

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Si teniu una escapada planejada durant aquest Nadal, aquesta informació us interessa. Els treballadors d'Iberia han anunciat que faran vaga durant aquestes festes nadalenques, concretament els dies 29, 30 i 31 de desembre i l'1, 4, 5, 6 i 7 de gener de 2024. CCOO i UGT han convocat l'aturament davant la negativa de la companyia aèria a fer 'autohandling' als aeroports on ha perdut la llicència del servei.

Aena va treure a concurs l'assistència a terra de les aeronaus i Iberia no va aconseguir imposar la seva oferta a vuit aeroports. Mentre es planteja si portar la decisió davant els tribunals, la plantilla va demanar a la direcció que fes ella mateixa el servei per als avions d'IAG en aquests aeroports prescindint de les empreses guanyadores del concurs. Iberia considera aquesta opció "inviable" i lamenta una convocatòria de vaga "irresponsable" en plena negociació d'una "solució".

Una d'aquestes solucions implicaria subcontractar els treballadors a les companyies que han guanyat el concurs de 'handling'. Tot i existir aquesta possibilitat, la companyia considera que fer 'autohandling' suposaria un "perjudici greu" per a la competitivitat de la companyia "i de totes les línies aèries d'IAG".

NO TE LO PIERDAS: Les ciutats d'Europa més barates per fer una escapada d'hivern

Lee el número de diciembre de Time Out Barcelona con entrevistas, reportajes y las mejores recomendaciones de ocio y cultura de la ciudad

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat