Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Campus Brutal
Foto: Campus Brutal Campus Brutal

En Marc Ribas dirigeix unes colònies d'estiu per aprendre a cuinar

El cuiner i presentador encapçala un campus de cuina dirigit a nens i nenes d’entre 8 i 16 anys

Escrit per
Meritxell Palou
Publicitat

El presentador i cuiner Marc Ribas dirigeix el campus de cuina 'Brutal': unes colònies d'estiu per a nens i nenes de Catalunya d'entre 8 a 16 anys que vulguin aprendre a cuinar. Les colònies es faran del 9 al 16 de juliol a Vilobí d'Onyar i les inscripcions ja estan obertes. 

Durant aquests dies de campus, els nens i nenes gaudiran de vuit dies en una casa de colònies situada a Vilobí d'Onyar, amb excursions a alguns dels productors més propers, classes de cuina al 'foodlab' de Riudellots, i activitats de lleure. Val a dir que la casa de colònies, Can Solà, compta amb un equip de cuina i instal·lacions adaptades a les necessitats, i tots els proveïdors d'aliment del campus seran productors de proximitat, compromesos amb la sostenibilitat i la qualitat del seu producte. 

Campus Brutal
Foto: Campus BrutalCampus Brutal

A través de l'entreteniment i la formació, el campus té per objectiu conèixer i valorar els productes i productors del territori, així com treballar els valors sovint acompanyen la cuina: el treball en equip, el respecte i l'estima.

El campus sorgeix de la combinació de la feina de Marc Ribas, a càrrec de la línia gastronòmica, la Fundació Pere Tarrés a càrrec del lleure i l'escola d'hoteleria Joviat, elaborant el pla acadèmic. El campus també comptarà amb la participació de l'Hospital Clínic que posarà a disposició el seu equip de nutricionistes perquè tots els àpats siguin nutricionalment equilibrats.

NO T'HO PERDIS: 15 restaurants imprescindibles de Girona ciutat

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat