Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
TikTok Time Out Barcelona
Foto: TikTok Time Out Barcelona

Encara no segueixes el TikTok de Time Out? Mira tot el que et perds!

Ens hem sumat a la xarxa social del moment amb vídeos divertits i recomanacions sobre el millor de Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja era popular entre els més joves abans del confinament, però després de tantes setmanes tancats a casa, TikTok es va convertir en la xarxa social del moment, fins al punt de triplicar la seva audiència aquest any. ¿Els motius? És entretingut i el contingut és fresc i dinàmic, amb vídeos de tot just uns segons amb balls de moda, receptes de cuina exprés i tutorials de tota mena.

I Time Out no podia perdre-se'l! Per això tant a Barcelona com a Madrid ja hem creat els nostres perfils, on trobareu recomanacions de restaurants, rutes per la ciutat, racons secrets, plans d'oci... i molt més! Tampoc hi faltaran vídeos divertits com el 'Tag del bon barceloní o barcelonina' ni filtres que us diran a quina part de la ciutat hauríeu de ser ara mateix.

@timeoutbcn

Os descubrimos 5️⃣ secretos de ##Barcelona 🤫💖📍 ##RinconesSecretos

♬ I JUST FELL - Ian Bennett

En aquesta plataforma volem continuar sent el vostre mitjà prescriptor de referència, us anirem explicant les últimes notícies culturals de la ciutat, les noves obertures, els vídeos gastronòmics més suculents i tot el que necessiteu saber per estar al dia de tot el que succeeix. Però també us proposarem jocs i enquestes perquè pugueu participar, interactuar amb nosaltres i explicar-nos què us agradaria trobar en els nostres perfils.

De moment no ens ha anat malament, en tot just un mes de vida ja tenim més de 15.000 seguidors al nostre perfil de Time Out Barcelona i més de 7.000 al de Madrid, ​​amb més de 135.000 'm'agrada' entre els dos comptes. I això és només el principi!

T'animes a seguir-nos?

@timeoutbcn

Hem escollit 5️⃣ pobles de ##Catalunya que ens han robat el cor 💖

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

NO T'HO PERDIS: Els Time Out Markets de Lisboa, Nova York, Chicago, Boston i Mont-real ja han reobert

Últimes notícies

    Publicitat