Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Entrades a 1 euro per als Cinemes Verdi

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Jornada de portes obertes el dijous 10 de gener als cines Verdi amb entrades a 1 euro per celebrar que s'ha acabat la primera fase de les reformes que s’està duent a terme en aquests cinemes del barri de Gràcia, uns dels favorits dels cinèfils barcelonins per la seva programació de cine de qualitat en versió original.

Des de les 11.30 h del matí i fins a les 22.30 h, es projectaran a aquest preu tant pel·lícules de la cartellera com grans èxits dels més de 30 anys d’història dels Cinemes Verdi acompanyats de col·loquis amb personalitats del món de la cultura i el Setè Art.

Entre els destacats d'aquesta programació que podreu gaudir per 1 euro hi ha 'Roma', la nova pel·lícula d’Alfonso Cuarón, flamant guanyadora dels Globus d’Or a Millor direcció i Millor pel·lícula de parla no anglesa, i una de les millor posicionades en la cursa pels Òscars; una exclusiva de Netflix que a Barcelona només es pot veure en pantalla gran als Verdi.

Però també podeu assistir a les projeccions de 'La librería' (19 h), d’Isabel Coixet, i de 'Un monstruo viene a verme' (18 h), de J.A. Bayona, i als col·loquis posteriors amb els seus directors. A Bayona l'acompanyarà Àngel Sala, director del Festival de Sitges, amb qui també presentarà una projecció de 'Pulp fiction' (21.30 h).

La programació especial la completen la preestrena de 'Destroyer. Una mujer herida' (16.30 h), la nova pel·lícula de Karyn Kusama, per la qual Nicole Kidman ha estat nominada al Globus d’Or a la millor actriu; 'El festín de Babette' (Gabriel Axel, 1987, 16 h), 'El gran dictador' (Charles Chaplin, 1930, 16.15 h) i 'Macbeth' (2015, Justin Kurzel, 19 h), amb un col·loqui posterior a la projecció amb la Consellera de Cultura, Laura Borràs.

Entre les novetats que els assistents a la jornada de portes obertes podreu estrenar hi ha el nou sistema de so 7.1., amb què s’han equipat diverses sales del cinema, així com de la sala amb projecció 4K del Verdi Park.

ON COMPRAR-LES?

Les entrades per a les sessions especials de la jornada de portes obertes les podeu comprar al web dels Verdi, on també podeu consultar la programació completa.

Pel que fa a les pel·lícules de la cartellera, només podreu comprar les entrades a 1 euro el mateix dijous 10 de gener a partir de les 11.30 h.

NO T'HO PERDIS: Les millors pel·lis de la cartellera.

Últimes notícies

    Publicitat