Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Entrades a 2 euros per a la nova visita nocturna a la Casa Batlló

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

La Casa Batlló estrena activitat. El dia 2 de desembre es posen en marxa les 'Nits de Lluna', unes visites nocturnes i immersives a la casa modernista on "la llum i la foscor esdevenen els protagonistes", segons expliquen.

Primera van 'premiar' els seus subscriptors i ara obren la convocatòria a tots els residents a Catalunya posant a la venda 15.000 entrades a 2 euros per viure aquesta nova experiència. Tots els diners aniran al programa 'Mirem per tu', de la Fundació Barraquer, que dona ajuda oftalmològica a persones sense recursos de la província de Barcelona.

Si voleu participar en aquesta promoció, us heu d'apuntar a la web de la Casa Batlló, si heu tingut sort us enviaran un codi per adquirir les vostres entrades. Aquestes visites nocturnes duraran fins al febrer i es faran cada dia a partir de les 20.30 i fins a les 22.30 hores. La visita dura una hora aproximadament i hi veureu intervencions artístiques i lumíniques per tota la Casa Batlló. Una experiència perquè els visitants es puguin sentir com a veritables exploradors, ja que se us farà entrega d'un quit amb frontal i l'audioguia per redescobrir l'edifici envoltat de misteri i des d'una altra perspectiva.

NO T'HO PERDIS: 7 experiències per regalar a Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat