Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Entrades amb descompte als cinemes Cinesa!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Hi ha qui celebra l'arribada de la primavera omplint la casa de flors i plantes, altres amb una 'simpàtica' al·lèrgia i altres vestint roba de colors... Després està la gent de Cinesa, que ho celebra oferint entrades amb descompte. Gràcies!

Les entrades tenen un preu de 5 €, de dilluns a divendres no festius, incloent-hi les sessions de divendres que comencin abans de les 18 h, i de 7,50 € la resta de sessions de divendres, dissabtes, diumenges i festius. Atents perquè l'oferta dura només fins al dimecres 27 de març!

La promoció és vàlida per a tots els cinemes de la companyia excepte el Cinesa Xanadú i el Cinesa Capitol de Madrid. Podeu comprar les entrades amb descomptes tant a la taquilla com a través de la web de Cinesa i de la seva aplicació, però si voleu un seient VIP tindrà recàrrec, igual que les projeccions 3D i les sales iSens, IMAX, Dolby i Screen X.

I això no és tot! Quan compreu l'entrada se us farà entrega d'un cupó descompte per anar als cinemes Cinesa, de dilluns a dijous de l'1 a l'11 d'abril, per 5 euros.

NO T'HO PERDIS: Estrenes de cinema de la setmana a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat