Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dia Mundial del Teatre
Foto: Shutterstock

Entrades des de 7 euros per celebrar el Dia Mundial del Teatre

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

El sector de les arts escèniques celebra demà dimarts el Dia Mundial del Teatre amb una agenda d'esdeveniments que no podrà passar per alt la situació social i política que travessa Catalunya aquests dies, fets que sens dubte impregnaran el to i la forma dels actes previstos. De moment, l'agenda continua el seu camí i avui tindran llocs els Premis de la Crítica, i ja demà serà el torn de les portes obertes als teatres, el bus turístic pels espais escènics de la ciutat o la lectura dels corresponents manifestos a l'acte institucional.

El Teatre Lliure, per la seva banda, ha decidit que la millor forma de celebrar la jornada sigui mitjançant el consum d'arts escèniques. Per això, demà oferirà la possibilitat d'obtenir dues entrades a un preu promocional de 10 euros per a alguns dels espectacles de l'actual temporada.

Per optar per la promoció caldrà accedir a la pàgina de venda d'entrades i clicar als espectacles i funcions promocionades amb la marca "oferta especial". La promoció només permet comprar dues entrades per a un espectacle fins a les 23.59 h de dimarts 27 de març, per la qual cosa caldrà triar bé l'obra escollida.

I si us quedeu amb més gana d'ofertes per al Dia Mundial del Teatre, podeu accedir a la pàgina de descomptes especials de Time Out, amb entrades des de 7 euros per a obres de la cartellera de teatres com el Goya ('Moby Dick'), Sala Beckett ('L'Empestat') o la Villarroel ('Bull'), entre altres.

Visca el teatre!

Últimes notícies

    Publicitat