Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Entrades gratis per a nens i nenes per celebrar els 25 anys de L'Aquàrium

El 8 de setembre la canalla de fins a 10 anys tindrà entrada gratuïta amb la compra d'una entrada d'adult

Sara Martínez
Escrit per
Sara Martínez
Publicitat

La commemoració dels 25 anys de L'Aquàrium de Barcelona s'ha vist afectada per la pandèmia i malgrat la cancel·lació de les activitats previstes per al dia de l'aniversari el centre marí ha anunciat que el 8 de setembre oferirà entrada gratuïta a nens i nenes fins als deu anys (hauran d'anar acompanyats d'un adult que sí que pagarà entrada). L'oferta s'haurà d'adquirir a taquilla, on també s'haurà d'acreditar l'edat del menor.

L'Aquàrium és el centre marí més gran del món dedicat a la fauna del Mediterrani. Va obrir portes el 8 de setembre de 1995 i des de llavors s'ha dedicat a la recerca i la cura del mar i les seves espècies, a més de les tasques de divulgació i educació que l'han convertit en el Centre de Conservació Marina del Mediterrani. Al llarg d'aquests 25 anys, 37 milions de persones han pogut descobrir les més de 11.000 espècies que l'habiten; entre els reptes de futur de l'equipament hi ha la millora de les instal·lacions després que el Port de Barcelona hagi ampliat a 12 anys el contracte de la concessió del centre marí. 

L'oferta coincideix amb l'entrada gratuïta durant el 2020 per a canalla menor de 10 anys, que és vàlida durant tota la setmana del seu aniversari. 

NO T'HO PERDIS: Noves entrades gratis per visitar la Sagrada Família al novembre

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat