Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Noves entrades gratis per visitar la Sagrada Família al novembre
Sagrada Família
Foto: Basílica de la Sagrada Família

Noves entrades gratis per visitar la Sagrada Família al novembre

Les 27.000 entrades alliberades per a l'octubre es van esgotar ahir en poques hores

Advertising

Anoteu-vos la data: a partir del 5 d'octubre la Sagrada Família facilitarà noves entrades per visitar el temple de forma gratuïta els caps de setmana de novembre. Les entrades per als caps de setmana d'octubre (fins a 27.000) es van alliberar ahir i es van esgotar en poca estona.

Des de juliol i coincidint amb la reobertura del temple després del confinament s'ha facilitat l'entrada gratuïta a les persones residents a Barcelona (al juliol i l'agost 37.000 persones van visitar el temple gratis i al setembre està previst que ho facin 24.000 més). Fins al desembre, el temple posarà a disposició del públic local fins a 125.000 entrades. 

La iniciativa Hora Barcelona és una mesura popular per apropar al visitant local una de les joies d'Antoni Gaudí i fer-ho sense aglomeracions i complint amb les mesures sanitàries i de seguretat estipulades; entre d'altres és obligatori l'ús de mascareta i es marca un únic itinerari a l'interior del temple (accés per la façana del Naixement, al carre Marina, i sortida per la façana de la Passió, a Sardenya). 

 

NO T'HO PERDIS: altres joies arquitectòniques de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Share the story
Últimes notícies
    Advertising