Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona
Foto: Shutterstock

És Barcelona una de les destinacions turístiques més felices del món?

Un estudi classifica les destinacions turístiques en funció de certes barems de felicitat... com la cervesa barata

Ed Cunningham
Escrit per
Ed Cunningham
Traduït per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

És una pregunta que ha preocupat la humanitat durant milers d'anys: què és la felicitat? Doncs bé, un informe de l'empresa hotelera i de viatges Club Med creu que té la resposta. I té a veure amb la cervesa barata i els balnearis.

L'empresa ha publicat un estudi que pretén classificar les destinacions de vacances més felices del planeta, i per això ha elaborat una sèrie de factors que se sumen als 'viatges feliços'. I… sorpresa!, la nostra ciutat ha quedat en quarta posició.

El primer lloc de la llista del Club Med és Bali, a Indonèsia, gràcies a la gran quantitat de spas, centres de benestar i activitats a l'aire lliure. Si a tot això hi afegim unes cerveses barates, un gran nombre de dies de sol radiant i un ambient paradisíac en general, cal admetre que és difícil no estar encantat en aquesta illa indonèsia.

La segona posició a la llista és per a Las Vegas, als Estats Units, que va rebre una alta puntuació en seguretat, seguida de Nova Orleans. La quarta posició és per a Barcelona. Tant Nova Orleans com la capital catalana van obtenir la màxima puntuació quant a inclusió LGBTQ+. I, en cinquè lloc, ha quedat Amsterdam, la capital dels Països Baixos.

Bali
Bali, Indonesia. Foto: Pixabay

Club Med ha analitzat els destins tenint en compte aspectes molt diversos, com els que hem vist: el nombre de balnearis, els nivells de contaminació i el preu d'una pinta de cervesa. Altres factors que s'han considerat han estat els nivells de delinqüència i de seguretat personal, el nombre d'activitats a l'aire lliure i les excursions d'un dia possibles des de cada destinació, així com l'amabilitat amb el col·lectiu LGBTQ+.

Aquest és el top 10 complet de les destinacions turístiques més felices del món, segons el Club Med:

  1. Bali, Indonèsia
  2. Las Vegas, Estats Units
  3. Nueva Orleans, Estats Units
  4. Barcelona, Espanya
  5. Ámsterdam, Països Baixos
  6. Budapest, Hungria
  7. Vancouver, Canadà
  8. San Francisco, Estats Units
  9. Dubai, Emirats Àrabs Units
  10. Río de Janeiro, Brasil

Podeu llegir l'informe complet del Club Med aquí.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs de Catalunya que has de conèixer

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat