Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bus Barcelona
Foto: TMB

Es busquen conductores i conductors d'autobús a Barcelona (TMB oferta 350 places)

La companyia suma el nou paquet de contractació a altres 240 professionals que s van incorporar el juny passat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

D'acord a com estan les coses, qualsevol oferta de feina és bona, i més si parlem d'un ofici estable com és el de la conducció d'autobusos. Ara teniu l'oportunitat de conduir un vehicle de grans dimensions pels carrers de Barcelona. Us ve de gust conduir un autobús?

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha obert una nova convocatòria per a la incorporació de 350 conductores i conductors de bus. L'oferta suposa una de les contractacions de major volum de la història de TMB i servirà també per ampliar la bossa de candidatures per formar part de l'empresa quan es necessiti.

Els requisits són variats i es poden consultar en les bases de la convocatòria de places, entre els més bàsics, estar en possessió del carnet D de conduir i tenir-ne tots els punts. S'acceptaran sol·licituds fins al 31 d'octubre.

Talent femení

La convocatòria –que se suma a una altra oferta del juny que va incorporar 240 professionals– reserva un 40% de les places per a dones. Segons la presidenta de TMB, Laia Bonet, la mesura respon a "la necessitat de continuar impulsant el talent femení", segons declaracions recollides per l'ACN, i recorda que al juny el 26% de les noves incorporacions van ser dones. "Continuem incorporant talent femení a un sector masculinitzat, un fet que representa un avenç important per a la companyia i per a la societat", ha afegit Bonet en el comunicat.

Últimes notícies

    Publicitat