Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Es busquen voluntaris per netejar de plàstic les platges de Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Qui no s'ha banyat a la platja de la Barceloneta amb una llauna o una bossa del súper surant? Fa angunia però hi podem sobreviure. S'aparta, es critica, es reflexiona uns trenta segons de mitjana sobre el que estem fent malament els humans i... Ui em ve de gust un mojito. Més plàstic! Es calcula que més d'un milió d'animals marins moren després d'ingerir plàstic i que l'oceà és un abocador que acumula tones i tones de plàstic. Què tal si comencem a fer alguna cosa a respecte?

Això és el que es va preguntar l'Eli Moreno, una de les monitores de BOX Barcelona, instal·lació que fomenta l'esport i la creativitat a la platja de la Barceloneta. Dit i fet, van aconseguir unir esport i conscienciació i ja porten 8 jornades de recollida de plàstic dins i fora del mar, arribant a congregar a més de 150 voluntaris en alguna d'elles. Aquest dissabte 15 de setembre i amb motiu del Dia Mundial de la neteja de platges, han decidit fer juntament amb Nike i l'ONG Oceanic Global un acte molt més multitudinari i en gran.

De les 16.45 a les 18.30 h volen omplir la platja de la Barceloneta d'activitats, tallers de conscienciació impartits per experts en la matèria i, sobretot, de molta gent disposada a fer alguna cosa per canviar una realitat que ens porta directament a la desaparició de la vida submarina. A més, tots els participants, no només es portaran a casa la satisfacció d'haver fet alguna cosa per millorar les platges de la ciutat, sinó que també se'ls lliurarà una samarreta dissenyada per Tsz Loz, una artista molt compromesa amb la causa.

Per participar només heu d'omplir un formulari i reservar-vos dissabte dia 15 per celebrar la World Cleanup Day.

NO T'HO PERDIS: Els residus de Sant Joan convertits en escultura.

Últimes notícies

    Publicitat