Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Es busquen voluntaris per netejar la platja de la Mar Bella

Escrit per
Emanuele Cellini
Publicitat

El paradís existeix i té color blau. La mar és el tresor que la natura ens ha regalat, i la nostra respiració depèn d'ell. Aquest bé comú està en perill a causa de la gran contaminació de plàstic que hi aboquem cada any. En concret, Espanya és el segon país de la Mediterrània que més contamina la mar.

Per aquest motiu, l'associació Parley for the Oceans ha llançat una iniciativa que pretén aportar un gra de sorra per tenir uns oceans una mica més nets. #PROTECTPARADISE, que així es diu la campanya, té l'objectiu de netejar de plàstic la platja de la Mar Bella el divendres vinent 2 d'agost a partir de les 10 h, i per això necessitarà voluntaris.

Parley for the Oceans

FOTO: Parley for the Oceans

En col·laboració amb cervesa Corona, Parley for the Oceans vol despertar la consciència i cridar a la mobilització contra la contaminació del mar. Amb aquest projecte es compromet a netejar la platja de la Mar Bella deixant-la lliure de tot el residu plàstic.

En les edicions anteriors, l'associació ha aconseguit recollir gairebé 145 kg de plàstic i 500 kg de residus. Per exemple, a la platja de la Patacona, a València, en només dues hores els voluntaris van recollir 10 kg de micro plàstics i 3000 burilles.

Com apuntar-t'hi

Per fer això a Barcelona ara es busca gent que vulgui col·laborar voluntàriament amb ells el divendres vinent. No cal portar res, només l'entusiasme i les ganes d'ajudar. L'associació aportarà del material necessari: armilles, guants i sacs.

Per participar cal registrar-se a la seva pàgina web: www.protectparadise.com. Una iniciativa per protegir el mar, perquè el planeta pugui continuar respirant, i amb ell nosaltres.

NO T'HO PERDIS: Botigues de Barcelona per comprar sense plàstic

Últimes notícies

    Publicitat