Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Es prohibeixen les trobades de més de 10 persones durant tot l’estiu

Argimon preveu que s'apliquin noves restriccions en els pròxims dies

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Estem vivint un moment d’alta tensió del sistema sanitari, que sembla que durarà setmanes. Per fer front a la situació la portaveu del govern Patrícia Plaja ha anunciat que queden prohibides de les trobades de més de 10 persones.

La prohibició durarà tot l’estiu i té l’objectiu de “minimitzar l’impacte i les greus conseqüències de la covid”, però no serà l’única mesura que aplicarà el Govern: el conseller de Salut, Josep Maria Argimon ha alertat que es preveu aplicar més restriccions en pròximes dates.

Una altra mesura que es mantindrà tot l’estiu és el tancament d’activitats a les 00.30 h, que afecta qualsevol activitat esportiva, cultural, de restauració o d’oci i també s’aplica a les discoteques o bars musicals amb espai a l’aire lliure, que han d’abaixar la persiana poc després de la mitjanit.

Pel que fa al toc de queda, el Govern no ha fixat cap data de la seva finalització. De moment, el TSJC ha avalat que el toc de queda a la una de la matinada estigui vigent fins al 30 de juliol.

NO T'HO PERDIS: Restriccions a Catalunya: què es pot fer i què no?

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat