Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Es redueix un 50% el servei de Nitbus a Barcelona

L’AMB retalla el servei per desincentivar l’oci nocturn com a mesura contra la Covid

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha reduït en un 50% de mitjana el servei de Nitbus. Davant l’evolució de la crisi sanitària a la ciutat i seguint les recomanacions sanitàries s’ha considerat que la reducció d’aquest servei contribuirà a la disminució de la mobilitat nocturna, generalment relacionada amb l’oci.

El servei de Nitbus, que compta actualment amb 21 línies diferents, ha canviat la freqüència de pas de 14 línies, dels 20 als 40 minuts. A més també ha cancel·lat 4 línies (N10, N18, N26 i N28) que durant un temps indefinit es quedaran sense servei. Les úniques línies de Nitbus que continuaran amb el servei al 100% són l’N1, que enllaça Zona Franca i plaça Catalunya, l’N2, que connecta l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona i Badalona, i l’N17 que és la que va a l’aeroport.

"L'objectiu d'aquesta mesura és contribuir a la reducció de la mobilitat nocturna, que és necessària per complir els requeriments de Salut i per evitar nous contagis a la metròpolis de Barcelona", ha explicat el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda. 

Aquesta mesura de l'AMB coincideix amb la decisió de TMB de reduir un altre cop l’horari nocturn del metro divendres i dissabte ,que abans tancava a les dues de la matinada i ara tornarà a tancar a les dotze com els dies laborables.

 

NO T'HO PERDIS: Barcelona demana quedar-se a casa

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat