Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Es ven la famosa casa de la pel·lícula 'Eduardo Manostijeras'

Es troba a Florida, té 134 m2 de superfície construïda i compta amb un gran pati

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Atents tots els amants del cinema i especialment els fans de Tim Burton que arriba l'oportunitat d'or per tenir, o almenys visitar, la casa on es va gravar Eduardo Manostijeras’. 30 anys després de la seva estrena (1990), la casa que presencia les bogeries i tota la vida d’Eduardo, ha sortit a la venda.

 

'Eduardo Manostijeras' - Tim Burton (1990)
Foto: 20th Century Fox

La casa està situada dins una comunitat privada a Lutz, Florida, a tan sols 20 minuts de la ciutat de Tampa. Té 134 metres quadrats de superfície construïda i un pati de darrere. En el seu interior compta amb tres dormitoris i dos banys complets. Cal destacar que està reformada i per tant està molt diferent de la casa predominada per colors pastel que podem observar a la pel·lícula de Tim Burton.

 

Casa de 'Eduardo Manostijeras' (1774 Tinsmith Cir, Lutz, FL)
Foto: Zillow

La immobiliària americana Zillow va anunciar que l’habitatge de la pel·lícula  no ha necessitat gaire publicitat, en poc més d’una setmana s'hi han interessat gairebé 5.000 possibles compradors. Tot i la seva popularitat com a escenari de la història d’amor entre Eduardo Manostijeras (Johnny Depp) i Kim (Winona Ryder), la casa té un preu de 190.000 euros, en la mitjana de les residències de la zona. Clar que després de 30 anys no hi ha ni rastre de la que va ser una de les pel·lícules més taquilleres i ben valorades de la dècada dels 90.

 

 

NO T'HO PERDIS: La increïble casa de 'Call Me by Your Name' està a la venda

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat